Top
perfect choice

About ozone cosmetic brand

O noua inovatie in materie de produse cosmetice este adusa in tara de catre Aida Cosmetics, prima gama de produse cosmetice cu ozon.
Produse de cea mai bună calitate
Cele mai bune servicii pentru clienții noștri
Cea mai variată gamă de produse cosmetice cu Ozon cu o experiență de 15 ani în care au fost testate și perfecționate în laboratoarele din Turcia de către Good&Health. Datorită calității excepționale și modului inovativ de a folosi ozonul pentru sănătate și frumusețe,
AIDA Cosmetics a luat decizia să fie unicul distribuitor și să aducă aceste produse și în România și în Europa, produse care au propietăți de regenerare și îmbunătățire, fabricate din substanțe naturale. Acestea ajută în combaterea semnelor vizibile de îmbătrânire, netezirea semnelor și a cicatricilor, curățarea porilor, hidratarea țesuturilor și creșterea circulației sangvine. Produsele cosmetice cu ozon sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților și copiilor și pot fi folosite în cazul iritațiilor, arsurilor și a rănilor. Ozonul este antioxidant, antiseptic , antibacterian și dezinfectant natural, iar produsele pot fi găsite pe site și la distribuitori autorizați.

logo

O noua inovatie in materie de produse cosmetice este adusa in tara de catre Aida Cosmetics. Prima gama de produse cosmetice cu ozon.

Reset Password